Op het moment beschikken wij over een zeer mooie en krachtige geluidsset bestaande uit een GRF Smartray system met versterker en Numark CM200 mixer. Dit alles netjes ingebouwd in stevige flightcases. De speakers zitten in een mooie pianolak zodat ze zelfs niet misstaan in nette zalen. De toppen zijn daarnaast mooi slank en nemen dus weinig ruimte in.

Ook hebben we natuurlijk onze verlichting. De standaard opstelling bestaat uit 2 Statieven met daarop T-barren voorzien van led-parren en led-lichteffecten. We maken zoveel mogelijk gebruik van led technologie aangezien dit aanzienlijk scheelt in het stroomverbruik en vaak mooiere kleurmenging geeft. Onze led-parren zijn voorzien van zogenaamde COB-leds. Deze technologie zorgt ervoor dat de verschillende kleuren leds dicht op elkaar zitten en direct gemengd worden in de bron. Dit zorgt voor de mooiste kleurmenging.

Daarnaast beschikken wij over een Laserworld CS-150G groene laser. Deze laserlamp geeft een schitterend effect op feesten.

Om al deze lichteffecten mooi uit te laten komen beschikken wij over een Showtec Dragon 2000 Fogger. Deze rookmachine is krachtig genoeg voor zowel kleine als grotere ruimtes.