Voor verlichting bieden we een aantrekkelijk pakket dat bestaat uit 2 statieven met daarop LED-parren en LED=lichteffecten. Meer informatie hierover vind u hieronder.

Het standaardpakket kost €75,- per dag. Voor langere periodes kunnen we een leuke prijs maken maar neem hiervoor even contact met ons op.

Daarnaast doen wij ook verlichting op maat. Denk daarbij aan bruiloften, recepties of feestjes. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Onze verlichting

De standaard opstelling bestaat uit 2 Statieven met daarop T-barren voorzien van led-parren en led-lichteffecten. We maken zoveel mogelijk gebruik van led technologie aangezien dit aanzienlijk scheelt in het stroomverbruik en vaak mooiere kleurmenging geeft. Onze led-parren zijn voorzien van zogenaamde COB-leds. Deze technologie zorgt ervoor dat de verschillende kleuren leds dicht op elkaar zitten en direct gemengd worden in de bron. Dit zorgt voor de mooiste kleurmenging.

Daarnaast beschikken wij over een Laserworld CS-150G groene laser. Deze laserlamp geeft een schitterend effect op feesten. De laserlamp is beschikbaar met de standaard set voor een meerprijs van €15 per dag.

En onze nieuwste aanwinst is een set Showtec Firestorm LED Scanners. Deze scanners geven een leuk effect op feesten in een zaal met rook of zelfs buiten.

Om al deze lichteffecten mooi uit te laten komen beschikken wij over een Showtec Dragon 2000 Fogger. Deze rookmachine is krachtig genoeg voor zowel kleine als grotere ruimtes.